2020-10-27 RECOMANACIONS COVID (FCEC)

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Benvolgudes i benvolguts,
En referència a les noves mesures aprovades pel PROCICAT i el Govern de Catalunya, i partint de la base que no modifiquen el nostre Protocol de represa dels assaigs, després de fer la corresponent consulta a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme, us fem avinent que hi ha un aspecte que sí que ens afecta i que han pres amb la finalitat de reduir la mobilitat:
Durant 15 dies tothom ha de ser a casa seva a les 10 de la nit i, per tant, els nostres assaigs i actes hauran de finalitzar conforme a la normativa vigent perquè tothom tingui el temps suficient per ser a casa en el moment que comença el confinament nocturn. No cal acabar a les 9 del vespre com s’estableix la finalització de l’activitat i pot ser més tard sempre que tota la gent visqui a poca distància del local d’assaig i pugui arribar a casa seva abans de les 10.
Igual que passa a la resta de la cultura popular i amb l’esport, ens han confirmat que no tenim cap excepció (com sí que passa per espectacles culturals com les sales de concert i els teatres amb seients assignats i entrades prèvies, els quals poden finalitzar a les 10 i tot assistent té fins a les 11 de la nit per tornar a casa).
Us mantindrem informats sobre els possibles canvis o pròrroga d’aquesta mesura.
Mentrestant us recordem la recomanació de no fer activitat presencial mentre l’evolució de la pandèmia sigui de creixement dels contagis i que és decisió de cada entitat tirar endavant o no un assaig o activitat en funció de la situació sanitària i epidemiològica del seu municipi o zona.
Continueu cuidant-vos!
FCEC