2020-10-27 RECOMANACIONS COVID (FCEC)

Benvolgudes i benvolguts,
En referència a les noves mesures aprovades pel PROCICAT i el Govern de Catalunya, i partint de la base que no modifiquen el nostre Protocol de represa dels assaigs, després de fer la corresponent consulta a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme, us fem avinent que hi ha un aspecte que sí que ens afecta i que han pres amb la finalitat de reduir la mobilitat:
Durant 15 dies tothom ha de ser a casa seva a les 10 de la nit i, per tant, els nostres assaigs i actes hauran de finalitzar conforme a la normativa vigent perquè tothom tingui el temps suficient per ser a casa en el moment que comença el confinament nocturn. No cal acabar a les 9 del vespre com s’estableix la finalització de l’activitat i pot ser més tard sempre que tota la gent visqui a poca distància del local d’assaig i pugui arribar a casa seva abans de les 10.
Igual que passa a la resta de la cultura popular i amb l’esport, ens han confirmat que no tenim cap excepció (com sí que passa per espectacles culturals com les sales de concert i els teatres amb seients assignats i entrades prèvies, els quals poden finalitzar a les 10 i tot assistent té fins a les 11 de la nit per tornar a casa).
Us mantindrem informats sobre els possibles canvis o pròrroga d’aquesta mesura.
Mentrestant us recordem la recomanació de no fer activitat presencial mentre l’evolució de la pandèmia sigui de creixement dels contagis i que és decisió de cada entitat tirar endavant o no un assaig o activitat en funció de la situació sanitària i epidemiològica del seu municipi o zona.
Continueu cuidant-vos!
FCEC