Nosaltres

La Coral Jesús-Maria va ser fundada, l’any 1984, per un grup de pares i mares del Col·legi Jesús-Maria de Sant Gervasi, de Barcelona. Durant aquests més de 35 anys,  ha fet un gran nombre d’actuacions i concerts en poblacions i àmbits molt diversos. Participa de forma regular en activitats culturals del districte i en actes organitzats per la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). Cada any actua també per escenaris de tot el país. El juny del 2010, per celebrar el 25è aniversari, va fer un concert de cors d’òpera a l’Auditori de Barcelona, i el juny del 2018 va fer, amb èxit, dos concerts a Alemanya.

La coral va engrescar la creació d’altres corals de col·legis Jesús Maria de l’Estat espanyol i va promoure les “Trobades de Corals Jesús-Maria”, que es fan cada any a les ciutats d’Alacant, Barcelona, Burgos, Macael, Madrid, Múrcia i València.

El seu repertori conté obres sacres i profanes de tots els temps i temes tradicionals d’arreu del món, amb una atenció especial al repertori coral català.

L’han dirigit Beneta Oromí i Esteve Nabona, i des del 1995 n’és la directora Eulàlia Benito i Ardèvol.